Open Dag tennisvereniging LTV Randenbroek op 23 maart

6 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Tennisvereniging LTV Randenbroek organiseert op zondag 23 maart een Open Tennisdag. Wil jij kijken of je tennis leuk vindt, nieuwe mensen ontmoeten, of gewoon lekker een balletje slaan? Dan ben je van 13.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom op het tennispark aan de Hoolesteeg 4 (naast voetbalvereniging VVZA). Randenbroek is op zoek naar nieuwe leden van jong tot oud, van recreatieve speler tot wedstrijdspeler.

LTV Randenbroek heeft op 23 maart een gevarieerd programma op en naast de tennisbaan. Iedereen kan vrijblijvend en op een laagdrempelige manier kennismaken met de tennissport. Vanaf 13.00 uur bent u van harte welkom op het park. Leden vertellen wat er zo leuk en bijzonder is aan het tennissen bij Randenbroek. Daarna kunt u zelf een balletje slaan. Randenbroek is een actieve vereniging die zich inzet voor zowel de recreatieve speler (o.a. tossavonden, tennisles, interne competitie) als de wedstrijdspeler (competitie, open toernooi, selectietraining). Ook buiten de baan vindt Randenbroek gezelligheid erg belangrijk. Er worden regelmatig feestavondjes, bridgeavonden of een darttoernooi georganiseerd. De Open Dag wordt om 17 uur afgesloten met een borrel in het clubhuis.

Tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt. Ervaar hoe tennis ook jou uitdaagt!

Meer informatie vindt u op de website www.ltvrandenbroek.nl.

De Open Tennisdagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en zijn verenigingen. Ruim 500 verenigingen verspreid over heel Nederland organiseren een open dag in de week van 22 t/m 30 maart 2014. Kijk op www.opentennisdagen.nl voor een overzicht van alle deelnemende verenigingen en hun programma.

------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie:

Tennisvereniging LTV Randenbroek

Contactpersoon Open Dag: Sander de Moel

E: sanderdemoel@hotmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie