Ravelijn zoekt vrijwilligers

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week meerdere vrijwilligers, zowel mannen als vrouwen, voor maatjescontacten. Zij worden op basis van gelijke interesses gekoppeld aan hulpvragers met weinig sociale contacten. Het plezier dat beiden aan het contact beleven, staat centraal. Onder meer zoekt Ravelijn een vrijwilliger voor museum- en winkelbezoek voor een actieve veertiger (vacature 3982).

Voor een militair die klachten overhield aan zijn uitzending, zoekt Ravelijn een vrijwilliger met interesse in militaire zaken (vacature 3928).

Voor een wijkcentrum zoekt Ravelijn een vrijwilliger die op woensdag- en vrijdagmiddag meehelpt in de kinderopvang (vacature 3948).

Voor een project dat gedenkstenen plaatst voor slachtoffers van het naziregime, zoekt Ravelijn een ICT'er. Deze vrijwilliger ontsluit een digitale kaart met gps-coördinaten waarop de historische informatie staat vermeld (vacature 3963) .

Een cameraman voor het draaien van (nieuws)items, thema's, verslagen, evenementen en praatprogramma's, daar is Ravelijn naar op zoek. Deze vrijwilliger gaat aan de slag bij een lokale omroep (vacature 3004).

Voor een voetbalvereniging zoekt Ravelijn een vrijwilliger die de materiaalman assisteert bij diverse taken (vacature 2804).

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie