Creatieve zzp’ers geven hun creatieve onderneming een impuls met Tiramisu

6 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op 8 april 2014 start in Amersfoort de pilotcursus Tiramisu voor creatieve zzp’ers die hun onderneming willen optrekken naar een hoger niveau. Vier specialisten begeleiden hen gedurende zes ochtenden om hun ondernemersvaardigheden een impuls te geven.

Tiramisu

De cursus Tiramisu is hét recept voor meer groei en lekker ondernemen. Tiramisu betekent letterlijk trek mij omhoog, maak mij blij. Dat is ook de bedoeling van deze cursus waarin creatieve zzp’ers hun onderneming optillen en laten optrekken naar een hoger niveau. Gedurende de cursus staan er verschillende onderwerpen centraal, zoals plezier hebben in de zakelijke kant van je onderneming, marketing, plannen en focussen, vitaliteit als ondernemer, verkopen van je producten en diensten en jezelf promoten via social media.

Inspirerende ruimte

De cursus vindt plaats aan de Walikerstraat 14, vlakbij theater De Flint in het centrum van Amersfoort, in het inspirerende ‘Drie in een pand’. In dit pand is een creatieve ruimte waar de deelnemers een flinke ondernemersboost zullen krijgen.

Zakelijke kant

Ida Kuyk, initiatiefneemster van deze cursus, vertelt: ‘Veel creatieve ondernemers zijn erg goed in hun vak, maar hebben soms moeite met de zakelijke kant van hun onderneming. Daarom heb ik deze cursus ontwikkeld.’ Zij heeft 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven, onderwijs en gezondheidszorg en sinds 1992 een creatieve onderneming in theater en dans. Hierdoor is zij bekend met zowel de creatieve als de zakelijke kant van een onderneming. Zij helpt, naast haar theater- en dans activiteiten, creatieve zzp’ers hun dromen te realiseren met haar onderneming Droomversneller. Tiramisu is één van de activiteiten van Droomversneller.

Pilot

Omdat dit de pilot is, krijgen deelnemers eenmalig een interessante korting. Meer informatie over deze cursus is te vinden op www.droomversneller.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie