A-Dance valt in de prijzen bij wedstrijd ‘HIPHOP KINGZ’.

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

De wedstrijdteams van A-Dance hebben zondag 9 maart jl. mee gedaan aan de hiphopwedstrijd HHK ‘HipHop Kingz’ te Rotterdam. HHK is georganiseerd door de bekende so you think you can dance danser Anthony Benjamin. Dit is een zeer succesvol evenement waarbij veel dansers bij elkaar komen en hun passie delen. Voor A-Dance was het de 1e keer en dus enorm spannend. Echter hebben drie van de vijf teams van A-Dance een plek in de top drie weten te behalen.

Het nieuwe team van A-Dance ‘The Wildcats’ heeft een 2e plaats behaald in de categorie mini’s. Het was overigens pas de 2e wedstrijd van hun en zij zijn nu al in de prijzen gevallen. ‘The Dreamteam’ wist ook een 2e plek te bemachtigen in de categorie cadetten. Het team ‘United’ en ‘DDC’ streden onder andere tegen elkaar in de categorie junioren. In deze zware categorie is het alleen ‘DDC’ gelukt om in de top 3 te eindigen. Zij wisten namelijk de 3e prijs te halen. Het oudste team ‘Unbreakable’ deed mee in de categorie adults, maar viel helaas buiten de prijzen.

De wedstrijd werd gehouden in de Thalie Lounge. Een mooie club voor een dansevenement. Naast de wedstrijd voor de teams waren er ook battle’s in allerlei stijlen waar dansers elkaar ontmoeten, naar elkaar kunnen kijken en van elkaar kunnen leren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie