voetbal zaterdag

5 april 2014 om 00:00 Sport

Weesp -VOP (2-1) 2-4 Marvin Snijders 0-1, Rick Schopping 2-2, Richard Pietersen 2-3, Marvin Snijders 2-4

Sinds vorige week heeft VOP - dankzij de sportieve plicht van CJVV - een riante voorsprong in de derde klasse op naaste belager Loosdrecht dat op haar beurt op de negentiende speeldag moest opboksen tegen het onvoorspelbare Almere. Tegen Weesp had de koploper alleen moeite met de eerste helft dat met een 2-1 achterstand werd afgesloten. „In de rust heb ik heel wat decibellen geproduceerd”, aldus Wim de Haas Na de rust bewezen de Amersfoorters hun suprematie via onder meet twee treffers van Marvin Snijders.

TOV - De Posthoorn (0-0) 0-0

Na de knappe remise van vorige week tegen de nummer twee, Loosdrecht, kon De Posthoorn op het veld van TOV weer een stuntje bijschrijven. De Baarnse ploeg heeft nog steeds kampioensaspiraties. Maar dan moeten Loosdrecht en VOP in de komende tijd nog aardig wat punten morsen. De Posthoorn hield TOV in bedwang en verdiende na negentig minuten strijd, waarbij geen enkele treffers genoteerd kon worden, zelfs een mooi puntje.