Filmpremière Stip en Vlek doen weer gek

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

LIEVE VROUW - Nieuwe verhaaltjes over het koddige tweetal Stip en Vlek. 'Stip en Vlek doen weer gek' bestaat uit zes charmante verhaaltjes waarmee twee guitige langoren met de toepasselijke namen Stip en Vlek, opvoeders vertederen en peuters en kleuters de opwinding bezorgen die ontstaat bij de herkenning en verkenning van hun leefwereld.

De twee dartele vriendjes met de toepasselijke namen Stip en Vlek, buitelen van het ene avontuur in het volgende. Ze slaan ijverig aan het bakken, halen capriolen uit wanneer ze op hun oren proberen te staan, krijgen de waterpokken, komen in een schoenenuitverkoop terecht, plukken paddenstoelen in het bos, en maken zich op voor een discofeest.

Bruisend van energie bezorgen ze het aller jongste publiek een echt filmfeest. Het universum van de grappige konijntjes met de toepasselijke namen Stip en Vlek, ziet er precies uit zoals de wereld van een kleuter. Er wordt gespeeld met vormen en kleuren, ondersteund door aanstekelijke muziek. Idee, scenario, regie en productie: Uzi en Lotta Geffenblad.

Lengte 42 minuten, Nederlands gesproken met de stem van Aagje Dom, vanaf 2,5 jaar. Vanaf donderdag 13 maart in De Lieve Vrouw.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie