Beweging 3.0 tekent huurcontract revalidatieafdeling Meander

13 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

AMERSFOORT - Door de ondertekening van het huurcontract door Beweging 3.0 en Meander Medisch Centrum op 3 maart kan Beweging 3.0 verder werken aan de kwaliteit van de revalidatiezorg voor haar cliënten. Vanaf 17 maart huisvest een van de twee geriatrische revalidatieafdelingen van Beweging 3.0 in Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

De revalidatieafdeling is modern en van alle gemakken voorzien. Toegerust op het optimaal behandelen van kwetsbare ouderen. Na een ziekenhuisopname kunnen senioren, die nog niet in staat zijn terug te keren naar huis, binnen de muren van Meander Medisch Centrum door naar de revalidatieafdeling van Beweging 3.0. De prettige sfeer en entourage op de afdeling zal het therapeutisch klimaat zeker positief beïnvloeden. Het helpt cliënten om nog beter te revalideren, waardoor ze thuis weer sneller zelfstandig kunnen functioneren.

Geriatrische revalidatiezorg

De revalidatieafdeling in Meander Medisch Centrum is niet de enige revalidatieafdeling van Beweging 3.0. Ook binnen Verpleeghuis Zilverschoon in Nijkerk heeft Beweging 3.0 een revalidatieafdeling. Bij de gereedkoming van de nieuwbouw in Nijkerk, verhuist de revalidatieafdeling mee. Dan zal ook deze afdeling weer in alle opzichten aan de wensen en behoeften van cliënten voorzien.

Beweging 3.0

Zorgorganisatie Beweging 3.0 kent een breed scala aan activiteiten op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Circa 3.200 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor onze cliënten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, maatschappelijke zorg, dienstverlening en welzijnswerk (WELZIN) en ledenservice (Leef3.nu).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie