Vrijwilligers Waterlijn in het zonnetje gezet

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

AMERSFOORT - ,,Als iedere vrijwilliger een ster kreeg, dan werd het nooit meer donker." Voorzitter Zeger van Maanen van de Waterlijn citeert Loesje en is er duidelijk blij mee dat 'zijn' groep van ruim honderd vrijwilligers in het zonnetje worden gezet.

Het initiatief van D66 lijkt te maken te hebben met de verkiezingen, maar raadslid Berdien Houwing benadrukt dat gestimuleerd door de landelijke organisatie, D66 ieder jaar op Valentijnsdag een groep vrijwilligers huldigt; dit jaar iets later, in verband met het overlijden van Els Borst. Pim van den Berg is hier dan ook als wethouder van cultuur en van het stadshart en niet als lijsttrekker, maar is 'toevallig' wel van D66.

De sfeer in Zandfoort aan de Eem wordt helemaal gemaakt door de vrijwilligers die vrijwel allemaal zijn gekomen en natuurlijk in hun bekende Waterlijn-jas of trui. Ze hebben er duidelijk zin in om in het voorjaar weer te gaan varen. Deze zomer verwacht de Waterlijn zijn miljoenste passagier en komen vast weer hoog in de score van het leukste uitje van de provincie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie