Landelijke Loslaatdag 22 maart 2014: op weg naar eenvoud

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

AMERSFOORT - Zaterdag 22 maart organiseren Andersopgeruimd en Stapelsorganizing een Loslaatdag in de Verkeerstuin van de Wagenwerkplaats.

Ontdek tijdens diverse workshops hoe je het dagelijks leven behapbaar, overzichtelijk en duurzamer kan inrichten. Waarin je meer van elkaar leent en meer met elkaar deelt. Want minder overbodige spullen en belemmerende overtuigingen betekent meer ruimte en tijd voor jou en wat er echt bij je hoort.

Vind je het moeilijk om spullen weg te doen? Roept elk voorwerp in je huis een schat aan herinneringen op? Of heb je vaak spijt als je besluit dan toch iets weg te doen? Dan is de Loslaatdag iets voor jou. Het thema van deze dag is op weg naar eenvoud. Daardoor ontstaat ruimte en ontdek je de rijkdom van eenvoud. In je hoofd en in je geest. “Mensen die beginnen met loslaten zijn daarna vaak heel opgelucht,” aldus Yvonne de Bruin ,initiatiefnemer van de landelijke loslaatdag. “Ze krijgen weer ruimte in hun hoofd voor andere dingen en voelen zich vaak ook beter over zichzelf.”

De Loslaatdag is op achttien locaties in Nederland bij te wonen. En dit jaar voor het eerst ook in Amersfoort. Tijdens de Loslaatdag in Amersfoort zijn er vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur diverse workshops over het loslaten in de praktijk en het loslaten in ‘t hoofd. Neem je overbodige spullen mee en laat ze los aan een goed doel. Maak kennis met Terre des Hommes, Gered Gereedschap, stichting Aap en Books4 life, organisaties die je spullen een nieuwe bestemming geven. Volg een workshop opruimen, mindfulness of onderga een stoelmassage.

Locatie Amersfoort: Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats, Soesterweg 312 Amersfoort

Tijdstip: 13.30 tot 17.00 uur. Toegang en deelname gratis

Voor deelname aan de workshop kun je je opgeven op: www.loslaatdag-amersfoort.jimdo.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie