Inzamelactie voor Stichting Babyspullen tijdens NLdoet

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Vrijdag 21 maart is het weer zo ver. Nederland slaat zijn handen weer ineen om gezamenlijk vrijwilligerswerk te doen. Dit jaar zal vrijwilligster Jolanda Bakker-Wanders uit Amersfoort Vathorst tijdens NLdoet een inzamelactie organiseren voor Stichting Babyspullen. Stichting Babyspullen is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de baby's van ouders die op of onder de armoedegrens leven. Tijdens deze inzamelactie hoopt Jolanda onder andere veel verzorgingsproducten gedoneerd te krijgen, zodat de stichting veel babystartpakketten kan vullen. Jolanda deelt de visie van de stichting, namelijk dat elk kindje recht heeft op een goede start.

De inzamelactie zal plaatsvinden in het winkelcentrum van Amersfoort Vathorst. Het inzamelpunt is op het middenplein bij het vindhek en het speeltuintje.

De inzamelactie wordt gehouden op vrijdag 21 maart, start om 9.00 uur en zal rond 16.30 uur afgelopen zijn.

Doel

Zoveel mogelijk spullen inzamelen voor Stichting Babyspullen. “Hopelijk draagt heel boodschappend Vathorst zijn steentje bij” aldus een enthousiaste Jolanda. “Zelf ben ik moeder van twee kinderen. Ik heb veel babykleding gedoneerd aan Stichting Babyspullen, nadat de jongste eruit gegroeid was. Hopelijk volgen anderen mijn voorbeeld!”

Wat kan er nou precies gedoneerd worden tijdens NLdoet?

“Ouders kunnen al hun babykleding en eventueel hun overbodige kleine speelgoed inleveren. Daarnaast zullen wij boodschappenlijstjes verspreiden onder het winkelende publiek. Hiermee hopen wij dat zij bij het doen van hun boodschappen iets extra’s willen kopen, zoals bijvoorbeeld babyshampoo, en dat zij dat vervolgens inleveren bij het inzamelpunt.” Wil je spullen doneren, maar kan je de desbetreffende dag niet? Er is dan de mogelijkheid te doneren in een van de inzamelcontainers van de Stichting Babyspullen. De inzamelpunten zijn te vinden op de website www.stichtingbabyspullen.nl.

Vrijwilligers gevraagd

Lijkt het je leuk om tijdens de inzamelactie een aantal uren of langer te helpen? Meld je dan nu aan via www.nldoet.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie