Mindfulness training in Hoogland start 5 maart

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op 5 maart start op woensdagavond een mindfulness training bij Fysio Centrum Hoogland. Bij deze mindfulness training leer je stapsgewijs om met meer aandacht in het leven te staan. Heel bewust sta je stil bij wat er nu is. Met compassie en vriendelijkheid kijken naar wat zich in het dagelijks leven aandient. Via mindfulness leer je beter om te gaan met stressvolle momenten.

Voor wie is de training geschikt? Voor iedereen die met aandacht en mindful wil leven. Voor mensen die stress ervaren en daar iets aan willen doen.

Wanneer is de training? Op woensdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur in de beweegzaal van Fysio Centrum Hoogland aan de Kerklaan 4. Data: 5, 12, 19 en 26 maart en 2, 9, 16 en 23 april. In het weekend van 12 april vindt een stiltedag plaats.

Wat zijn de kosten? De complete training kost 290,00 euro inclusief materiaal, werkboek en oefencd’s.

Wat komt aan bod bij mindfulness?

- De automatische piloot, hoe voorkom je dat je alles vanuit een automatisme doet

- Oefenen in bewustzijn, meditatie, loslaten en in het nu zijn

- Ademhaling- en beweegoefeningen

- Hoe om te gaan met stressvolle situaties

- Hoe kan ik het beste voor mezelf zorgen; zelfcompassie

- Oefeningen om toe te passen in het dagelijks leven

Wie geeft de training? De mindfulness training wordt begeleid door Dana Ploeger, mindfulness trainer en biografisch coach van Mindfulness & Coaching Hoogland en ondersteund door Bettina Sari, mindfulness trainer en GZ-psycholoog van Isis-psychologen.

Meer informatie en inschrijven? Wilt u eerst meer informatie, bel of mail ons dan. Dat kan via 06 45320583 of dana@danaploeger.nl. U ontvangt een inschrijfformulier; na ontvangst van dit formulier volgt nog een telefonisch intakegesprek.

Kijk op www.mindfulnesscoachinghoogland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie