'Afblijven' naar het boek van Carry Slee

20 februari 2014 om 00:00 Nieuws

DE FLINT - De familievoorstelling 'Afblijven' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee. De musical is van de makers van het succesvolle 'Lover or Loser'. 'Afblijven' is op vrijdag 28 februari te zien in de Flint.

In 'Afblijven' mag Melissa auditie doen voor een videoclip van haar idool. Haar beste vriend Jordi is stiekem verliefd op haar en doet alles om haar te helpen. Al snel merkt hij dat het steeds slechter gaat met Melissa….

Zestien jaar geleden verscheen voor het eerst de bestseller 'Afblijven' van Carry Slee. In oktober 2006 kreeg dit succes een vervolg met de verfilming van het boek. Sinds januari toert de musical 'Afblijven' door het land en ook hier zijn de reacties veelbelovend. Volgens Trouw 'zit het hart van deze voorstelling op de juiste plaats' en de nummers 'Afblijven en Durf hebben hitpotentie', schrijft de Volkskrant.

Kaarten voor 'Afblijven' zijn 24 uur per dag op www.deflint.nl te bestellen of van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag 12.00 tot 16.00 uur via tel. 033-4229229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie