In je kracht tijdens Vrouwendag op zaterdag 8 maart

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Amersfoort viert internationale Vrouwendag met een sprankelend evenement in Stadscafé de Observant. Sigrid van der Hoeven, presentator en vrouwelijke ondernemer met lef, opent Women Unlimited om 11.30 uur met wethouder Cees van Eijk. Het thema is empowerment. Bezoekers kunnen een keuze maken uit een gevarieerd programma over het (her)vinden van kracht.

Ga je meedoen aan de speeddate met lokale politici? Of volg je liever de boeiende lezingen van inspirerende vrouwen rond kracht en positiviteit?

Zoals Fawzia Nasrullah, bestuurder van Youké Sterke Jeugd, die vertelt over haar weg van het opgroeien in een migrantengezin naar haar huidige positie.

Het programma wordt afgewisseld met live muziek en er zijn interessante workshops over onder andere het combineren van gezin en werk. Aan kinderen is ook gedacht; zij kunnen knutselen en spelen in de kinderopvang.

Tijdens deze dag is er alle gelegenheid om te netwerken. Er is een borrel en aansluitend organiseert Bites en Business een diner. De dag wordt afgesloten met een dansfeest met DJ Harold, die je laat swingen op de beste muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Het evenement is gratis en de eerste 100 bezoekers van Women Unlimited krijgen een verrassende goodybag..

Voor de workshops en ook voor het diner zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees zeker van een plaats en schrijf je alvast in via de website. Surf voor het gehele programma en alle informatie over lezingen en workshops naar www.arteganza.nl of kijk op ArteGanza Connecting Cultures op Facebook.

Vragen beantwoorden wij graag via info@arteganza.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie