Toneelklassieker vol overspel

13 februari 2014 om 00:00 Nieuws

DE FLINT - De messcherpe relatiekomedie 'Liefde Half om Half' van de Brit Alan Ayckbourn draait om de absurde capriolen rondom overspel. 'Liefde Half om Half' is op vrijdag 21 februari te zien in de Flint.

In dit toneelstuk draait het allemaal om ontrouw. Twee stellen gebruiken een derde stel als alibi voor hun scheve schaats. Volgens het NRC Handelsblad leidt dit tot een 'komisch gebekvecht van drie stellen'. De stukken van Ayckbourn zijn geestig, intelligent en herkenbaar. Gecombineerd met een topcast, waaronder Lone van Roosendaal en Rick Engelkes, is 'Liefde Half om Half' echt een voorstelling om naar uit te kijken.

Lone van Roosendaal en Rick Engelkes zijn echte oude rotten in vak. In 1990 maakt Rick Engelkes zijn acteerdebuut in 'GTST' als Dr. Simon, ondertussen staat hij ook regelmatig op het toneel. Lone was al te zien in vele musicals en als Melanie Woesthoff in de serie 'Voetbalvrouwen'.

Kaarten voor 'Liefde Half om Half' kunnen 24 uur per dag op www.deflint.nl worden besteld. Telefonisch bestellen kan maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag 12.00 tot 16.00 uur via tel. 033-4229229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie