Littekens thema Vrouwensangha

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

SISTERHOOD in de VROUWENSANGA

Iedereen heeft wel ergens een litteken. Maar zorgen ze bij jou voor onzekerheden, of ben je op bepaalde littekens zelfs een beetje trots? Welke littekens draag jij die een verhaal vertellen? En is dat verhaal wel voldoende aan bod geweest? Welke littekens heb je op je ziel waarvoor je graag heling wilt?

Er is een plek waar je als vrouw jezelf kunt zijn, waar je je helemaal kunt ontspannen: for women only. Waar je steeds weer die uitnodiging voelt; niets moet en ik mag zijn zoals ik ben. Waar je stem gehoord wordt. Waar je aangeraakt wordt en je je kunt laten raken. Waar je lichaam weer warm wordt, je bekken stromend en je basis je thuis: in sisterhood in de Vrouwensangha. Waar we niet van elkaar verschillen door uiterlijke verschijningsvormen en waar vrouw-zijn toch bijzonder voelt. Waar vrouwen elkaar niet uit de weg gaan uit schaamte voor gevoelens die dagelijks niet zo gezien worden. Je kunt je gesteund, gedragen en verbonden voelen en dan merk je dat er ook weer meer ruimte en levendigheid komt in jou. 

De Vrouwensangha is als een ontmoetingsplaats en een bron van inspiratie, een vorm van Female Bonding, waarin vriendschap en samenzijn de normaalste zaak van de wereld is. In de sangha is aandacht en begrip is voor wat jij beleeft, en voor de verhalen en ervaringen van je sisters. Want haar ervaringen raken aan de jouwe.

Je kunt je verhaal vertellen en merken dat er gewoon naar je geluisterd wordt. Waar niet geoordeeld wordt over je keuze en de uitkomst daarvan. Juist die gewone ervaringen die zo bij vrouw zijn horen, zoals moeder worden, dochters hebben of dochter zijn, je moeder missen, oma worden waar jij zo je ervaringen mee hebt kun je delen. Of juist die onderwerpen waar je moeite mee hebt of niet zo makkelijk over praat; je menstruatie, seksualiteit, een miskraam, verlies, ziekten aan je vrouwelijke organen, borsten, eierstokken, baarmoeder.

Woensdag 12 februari. Thema LITTEKENS. Aanvang 19.45 uur tot 22.15 uur. Entree 12 euro.

Vooraf aanmelden is fijn. Caroline Denijs 06 52058598

Zie ook www.wittebeer.com

De bijeenkomsten zijn maandelijks en laagdrempelig. Er is een toegankelijk aanbod met een thema. De eerstvolgende Vrouwensangha is woensdag 12 maart van 19.45 tot 22.15 uur met het thema je RELATIE, je SPIEGEL.

Voor vragen en meer aanbod voor vrouwen kun je terecht bij Caroline Denijs 06-52058598 / www.wittebeer.com

Praktijk voor Bewustwording, Persoonlijke ontwikkeling en Relatie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie