ASC Nieuwland aan de slag in de wijk

5 april 2014 om 00:00 Sport

De brede voetbalvereniging ASC Nieuwland heeft voor dit jaar ook weer een wijksportprogramma samengesteld. Het jaarprogramma is bestemd voor alle inwoners uit de wijk Nieuwland. Hiermee vervult ASC Nieuwland een belangrijke taak voor sport en ontmoeting in Nieuwland.

De wijk verandert en langzamerhand komen er minder jongeren in de wijk. Daarom worden naast de sportieve kinderopvang met SKON er dit jaar ook beweegarrangementen voor inactieve ouderen aangeboden. Daarnaast zijn er Sportorientatieprogramma's voor jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar. In juni wordt een Beach-event georganiseerd op de Sportplaza met een combinatie sport, muziek en cultuur. Tot slot wordt er ook dit jaar weer een sponsorloop gereorganiseerd ten bate van de Hartstichting.

Het wijksportprogramma in Nieuwland wordt uit gevoerd door Jelte Bakker. Met de aanstelling van een eigen wijksportfunctionaris geeft ASC Nieuwland zelf invulling aan de voormalige regeling van de zogenaamde combinatiefunctionaris. Meer informatie over het wijksportprogramma op de website van ASC Nieuwland of mailen naar jeltebak@hotmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie