Jeugdfilm première 'Kooky'

6 februari 2014 om 00:00 Nieuws

LIEVE VROUW - Mede door een combinatie van poppenspel en live action is Kooky een originele, zinderend spannende familiefilm en tegelijkertijd een ode aan de kinderfantasie, door de met een Academy Award-bekroonde regisseur Jan Sverák (Kolya, Dark Blue World, Empties).

Ondra heeft astma en wordt door zijn moeder gedwongen om zijn favoriete knuffel Kooky, een stoffige speelgoed dat zijn astma prikkelt, weg te gooien. Vanaf dat moment hoopt Ondra op de veilige terugkeer van zijn beste vriend. Aan de andere kant van de stad ligt Kooky boven op een enorme vuilnisbelt om verpletterd te worden door een vuilniswagen. Net voordat het mis gaat, komt hij plotseling tot leven en vlucht het mysterieuze bos in. De naïeve, snoezige Kooky heeft hulp nodig om te overleven in de wereld van het bos. Die hulp krijgt hij van de grillige boswachter Hergot. Maar de gemene heks Anushka ligt dwars. Gaat Kooky de weg naar zijn vriendje Ondra terugvinden?

Kooky knuffel winnen

Stuur een mailtje vóór maandag 17 februari naar geerteke@lievevrouw.nl met als onderwerp 'Kooky winactie'. Winnaars krijgen bericht.

Vanaf woensdag 12 februari in De Lieve Vrouw.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie