Belangen Gemeenschap Amersfoort presenteert kandidatenlijst

4 februari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Belangen Gemeenschap (BGA) is klaar voor de verkiezingen. Op 1 februari is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart door de leden van de partij vastgesteld.

Said Adli: ,,We mogen er als nieuwe politieke partij best trots op zijn dat we in korte tijd ruim zeven burgers bereid hebben gevonden om zich kandidaat te stellen. We hebben een mix van bekende en nieuwe gezichten, jong en oud, man en vrouw, uit alle delen van Amersfoort. Wij zijn een lokale partij die verbinding zoekt met burgers om samen met hen het beste voor Amersfoort tot stand te brengen."

Kernwaarden van BGA-Amersfoort zijn volgens de partij transparantie, integriteit, sociaal beleid, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Belangen Gemeenschap (BGA) streeft naar bevordering van de zelfredzaamheid van de burger door ondersteuning op maat te bieden. Lokale ondernemers moeten volgens hen meer betrokken worden bij gemeentelijke aanbestedingen.

De kandidatenlijst van de BGA voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen bestaat uit: 1. Said Adli ; 2. Fettah Hajjari; 3. Hakim el Ouakili; 4. Nour Said Belkasmi; 5. Suzan Yucel; 6. Abdelghani Adli; 7. Saliha Elatrouss.

Totaal telt de BGA lijst 7 kandidaten.

,,Deze zeven mensen vormen een hecht en sterk team om het politieke handwerk op te pakken binnen de raad en vooral ook daarbuiten, in de Amersfoortse samenleving. Kortom: De BGA heeft er vertrouwen in met deze kandidaten goed van start te kunnen gaan in de verkiezingscampagne. Wij zullen alle Amersfoorters actief benaderen op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie