Verdachte overval in Amersfoort aangehouden

3 februari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT/ALMERE - Maandagochtend werden in Amersfoort en Hilversum twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze een woningoverval in mei in Almere. De aangehouden verdachten hebben banden met de motorclub Satudarah.

Op woensdagavond 22 mei 2013 werd een bewoner in zijn woning aan de Bornholmstraat opgeschrikt door vier gewapende mannen. Bij de overval hebben de daders diverse goederen buit gemaakt, waarna ze de woning weer verlieten.

Het rechercheonderzoek leidde eerder tot de aanhouding van een 28-jarige man, een 42-jarige man en een 22-jarige man in 2013. Maandag 3 februari werden nog eens twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij deze woningoverval: een 24-jarige man uit Hilversum en een 28-jarige man uit Bussum. Zij werden aangehouden in Hilversum en Amersfoort.

De aangehouden verdachten hebben allen banden met de motorclub Satudarah. De aanleiding van de overval is een conflict binnen deze motorclub. De districtsrecherche Flevoland houdt het onderzoek in behandeling.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie