'We willen de klant mobiel houden'

31 januari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Bosch Car Service Piet Smink is een familiebedrijf dat zich bijna veertig jaar lang kan onderscheiden met een persoonlijke, onafhankelijke en objectieve aanpak. Deze garagist is aangesloten bij de BOVAG en Bosch Car Service. Dit bedrijf heeft slechts een missie: de klant mobiel houden.

Het is op deze doordeweekse dag weer spitsuur bij Bosch Car Service Piet Smink. De vier hefbruggen zijn bezet, terwijl buiten twee gepoetste auto's klaar staan om door de nieuwe, trotse eigenaar opgehaald te worden. „Het loopt goed door", aldus Bert Smink. Hij heeft vijf jaar geleden dit bedrijf overgenomen van zijn vader. „We hebben destijds bewust gekozen een merkonafhankelijk garagebedrijf te zijn. En dat heeft niet alleen prijstechnische voordelen. De klant krijgt van ons altijd op een persoonlijke manier een doorwrocht objectief en onafhankelijk advies als het gaat om de reparatie van de auto. Maar ook bij de inruil en aanschaf van jonge occasions."

Bert Smink is zichtbaar trots op zijn bedrijf dat een opgeruimde en representatieve indruk maakt. Dat is ook één van de voorwaarden die Bosch Car Service stelt aan de 375 Nederlandse garagisten die bij haar zijn aangesloten. „Dankzij deze samenwerking krijgen mijn medewerkers geregeld trainingen om bij te blijven in de snel ontwikkelende wereld van de elektronica. Daardoor is de kennis binnen ons autobedrijf dus altijd paraat. Zo kunnen we de elektronica van elk automerk uitlezen tijdens voorkomende reparaties of servicebeurten."

,,Daarnaast hebben we een eigen servicewagen die tijdens reguliere kantooruren uit kan rijden zodat onze monteur voorkomende pechgevallen kan verhelpen. Kortom, wat onze service en expertise betreft zitten we moeiteloos op het niveau van elke merkdealer. Daar komt bij dat we ook door gerenommeerde leasebedrijven worden ingeschakeld voor reparaties en onderhoud van hun wagenpark."

En over wagenpark gesproken. Op het voorplein en in de showroom van Bosch Car Service Piet Smink staan jonge occasions klaar voor de verkoop. „Alle auto's zijn tiptop", weet Smink die aanvult dat het aanbod met een gegarandeerde BOVAG-garantie wordt verkocht. „We willen klanten en geen slachtoffers", aldus de garagist die daarmee de ondernemende gedachte van zijn vader volgt.

Bosch Car Service Piet Smink

Zevenhuizerstraat 93

3828 PS Hoogland

Tel. 033-4803435

info@pietsmink.nl

www.pietsmink.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie