Conversation Piece Unscrapped; het gesprek gaat verder

22 januari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - In 2012 was voor één dag in een deel van het Kringloopcentrum plaats gemaakt voor kunstwerken en foto's van het project Conversation Pieces. Ieder kunstwerk kwam voort uit een gesprek tussen een kunstenaar en een Amersfoorter. Nieuwe ontmoetingen, nieuw werk en nieuwe inzichten zijn aanleiding voor een tweede tentoonstelling in FOTOexpo202 aan de Leusderweg waar het werk iedere zaterdagmiddag van 8 februari tot en met 8 maart opnieuw uitnodigt tot gesprek.

Krijnie Beyen, organisator in 2012 en ook nu weer deelnemend kunstenares: ,,Al spreek je niet elkaars taal, al kom je uit een geheel andere achtergrond, een gedeelde passie of een conversation piece is bijna altijd aanleiding tot gesprek, tot uitwisseling, tot kennismaking."

De officiële opening wordt verricht door Esther van Doorne op zaterdag 8 februari om 17:00 uur, iedereen is welkom, maar moet voor zichzelf iets te eten meenemen voor het Walking Conversation Dinner; voor een drankje wordt gezorgd. Meer informatie op www.fotoexpo.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie