Album release party Diggy Dex

17 januari 2014 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - ,,Soms moet je het zelf doen."Diggy Dex legt in zijn eerste nieuwe single van zijn aankomende plaat 'Do It Yourself' haarfijn uit hoe hij al tien jaar lang een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. Zaterdag 25 januari in De Kelder met zijn release party.

Zo maakte Diggy Dex eerder deel uit van collectief D.A.C. waarna hij in 2006 met zijn solo debuut 'Verhalen Vanuit De Sofa' liet horen dat hij op eigen benen kon staan. Na succesalbums 'Mayonaisevoor de Ziel' en 'Lange Nachten, Korte Dagen', komt de hitrapper op 24 januari met zijn vierde album waarbij hij als individu een belangrijke rol speelt. Een eigen label, eigen producties en natuurlijk eigen lyrics; deze keer besloot de hitrapper alles in eigen hand te houden.

De eerste singles 'Do It Yourself', 'Vannacht Nog' en 'Mama (I Made It) feat. RBD Jan' zijn een goede voorbode voor wat we kunnen verwachten van dit album. Met dit nieuwe werk gaat de zelfbenoemde ideale schoonzoon begin 2014 langs de zalen, waar hij wordt bijgestaan door zijn vast compagnon DJ DNS en back-up MC DaanRijkers.

In 2009 scoorde Diggy Dex dé zomerhit in zowel Nederland als België met 'Slaap Lekker (Fantastig Toch?)', een samenwerking met de Vlaamse Eva de Roovere. Nu met zijn langverwachte nieuwe album, een release in woonplaats Amersfoort, Podium De Kelder. Support van de avond is Timmietex.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie