16 januari 2014 om 00:00 Nieuws

Nieuwe komedie van topentertainer Jon van Eerd

Zo 26 jan, 20.15 uur in De Flint

In ‘Harrie en Twee Meesters’ heeft Jon van Eerd als vanouds de lachers op zijn hand. In deze nieuwe komedie, geschreven door de meester zelf, neemt hij meerdere rollen op zich. ‘Harrie en Twee Meesters’ is op zondag 26 januari te zien in de Flint.

Jon van Eerd neemt het publiek mee naar de middeleeuwen. Het stuk speelt zich af in een herberg waar de pot altijd boven het vuur hangt en het bier rijkelijk vloeit. Harrie krijgt het als herbergier aan de stok met schoonmoeders, een impulsieve minnaar en een botte bedrieger. Zijn verliefde hart brengt hem in een ingewikkeld parket van hilarische intriges, sukkelige capriolen en onmogelijke verkleedpartijen.

Albert Verlinde laat zich enthousiast uit over het stuk: "Fenomenaal, echt een timing waar je helemaal gek van wordt". Ook De Telegraaf is lovend: "Van Eerd laat met uitgesproken teksten en mooi gezongen liedjes zien wat hij in huis heeft."

Kaarten voor ‘Harrie en Twee Meesters’ kunt u 24 uur per dag op www.deflint.nl bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur;

tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie