16 december 2013 om 00:00 Nieuws

Hot Shopping Days

BINNENSTAD – Wie opziet tegen alle uitgaven in de dure decembermaand, doet er goed aan zijn kerstinkopen te doen in winkelcentrum Sint Jorisplein in Amersfoort. De komende feestperiode loop je daar elke dag kans om je aankoopbedrag terug te winnen.

De Hot Shopping Days vinden plaats van 21 t/m 31 december. Wie op deze dagen in de winkels een aankoop doet en zijn/haar bon bij het winterchalet op het Sint Jorisplein registreert, maakt kans op ‘uitbetaling’ in waardebonnen van het aankoopbedrag. Aan het einde van elke dag wordt uit alle ingeleverde bonnen van die dag een winnaar getrokken. In het chalet is een registratiedesk aanwezig, waarop je de gegevens van je aankoop kunt achterlaten. Je originele aankoopbon neem je mee naar huis en bewaar je als bewijsmateriaal. Elke dag wordt uit alle registraties een winnaar getrokken, die het bedrag op de aankoopbon in waardebonnen krijgt uitgekeerd.

Ook krijgen bezoekers tijdens de Hot Shopping Days bij hun aankoop in de winkel een coupon uitgereikt, waarmee ze bij het chalet gratis een kop heerlijke warme chocomel of glühwein kunnen komen drinken.

Met de Hot Shopping Days willen de ondernemers van het winkelcentrum hun klanten tijdens de kerstdagen ook in deze lastige tijden een warm welkom bezorgen.

Meer informatie over de Hot Shopping Days van het Sint Jorisplein is te vinden op www.sint-jorisplein.nl en Facebook.com/sintjorisplein.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie