12 december 2013 om 00:00 Nieuws

En verder de komende maand

De tijd van de Kerstmarkten is aangebroken en van het schaatsen. Nog niet op natuurijs maar het WinterparadIJS biedt overdekt winterplezier op de schaats, inclusief een kinderkermis, kerstmarkt en ander vermaak.

Festival Winterkost schotelt je fijn kindertheater voor in De Lieve Vrouw en ook de Flint heeft mooie voorstellingen deze vakantie. Er is weer Winterkwartier, Holland Opera brengt de 4 musketiers en er zijn poppentheater voorstellingen. In het Dierenpark zijn Winteravonden met rondleidingen en een lichtjestocht.

Er is voorlezen bij de bibliotheken en in het WinterparadIJS, er is disco zwemmen in de zwembaden en er is een Chipz disco. Ook Villa Vathorst en VAL Vathorst hebben activiteiten voor kinderen en de Onze Lieve Vrouwetoren is te beklimmen met een rondleiding. Ook kan er geluisterd worden naar de verhalen van Abe tijdens een rondleiding door de stad. Bij Stichting Nieuwe Erven maken kinderen een theater voorstelling, Sylvester, inclusief de decors, in drie dagen. De kinderboerderijen zijn geopend, net als de vele speeltuinen in de stad. Kortom, de Uitagenda van Kidsproof Amersfoort staat vol kinderactiviteiten deze Kerstvakantie.

Kijk voor het actuele en meest complete overzicht van kinderactiviteiten op www.Kidsproof.nl/Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie