Ravelijn zoekt vrijwilligers

10 december 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De stichting Ravelijn, het adres voor vraag en aanbod van vrijwilligerswerk aan de Bergstraat 24, zoekt meerdere vrijwilligers voor functies in Amersfoort.

Ravelijn zoekt deze week onder meer een budgetbeheerder. Deze vrijwilliger beheert de budgetten van vrijwilligers die activiteiten organiseren in de wijk (vacature 3828).

Voor een oudere dame, die vroeger kinderarts was, zoekt Ravelijn een maatje (v). Deze vrijwilligster komt bij haar op bezoek voor een goed gesprek en onderneemt activiteiten, zoals een wandelingetje, een bezoek aan De Flint of aan een museum (vacature 3775).

Plezier in tuinieren is belangrijk, net als goed met kinderen kunnen opschieten, voor vacature 3755. Deze functie houdt in: het onderhouden van een tuin rondom een basisschool in Hoogland.

Voor een mijnheer van tachtig zoekt Ravelijn een vrijwilliger die belangstelling heeft in houtbewerking, bouw en techniek. Door zijn ziektebeeld komt deze oud-docent, die plezier had in werken met jongeren, weinig buiten (vacature 3697).

Op de hoogte blijven van nieuws en actualiteiten, en tegelijkertijd vrijwilligerswerk doen? Dat is mogelijk bij vacature 3557: 'Krant voorlezen'. Deze vrijwilliger leest de krant voor aan verpleeghuisbewoners.

Ten slotte zoekt Ravelijn een ondernemende vrijwilliger voor een mijnheer (91) die weinig bezoek krijgt. Deze man is nog heel zelfstandig en is graag bezig met zijn hobby's: filmavonden organiseren en borduurwerk (vacature 3824).

Wie interesse heeft, kan op werkdagen (9.00 tot 17.00 uur) vrijblijvend langskomen bij stichting Ravelijn. Meer informatie in de vacaturebank op www.ravelijn.nl, tel. 033-4613000 of twitter: @ravelijn_033 en Facebook: stichtingravelijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie