Woonsquare opent haar deuren

6 december 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Het heeft een jaar geduurd, maar het resultaat mag er zijn: sinds 9 december is woonwinkel Woonsquare geopend aan de Amsterdamseweg 39B in het Retailpark Amersfoort. Woonsquare biedt grote interieurspullen, zoals complete lounge- en eetkamersets. Het bedrijf heeft diverse filialen door heel Nederland. Amersfoort is de tiende vestiging.

Op een oppervlakte van 2500 vierkante meter staan ook onder andere diverse bankstellen en zithoeken opgesteld. Op de bovenste etage is een ruimte ingericht waar showmodellen uit andere vestigingen van Woonsquare tegen een gereduceerde prijs verkocht worden. Het is ook mogelijk om complete woonkamersets te kopen tegen een voordelig tarief. Het bedrijf mikt op een grote markt: doelgroepen met een beperkt budget kunnen terecht voor betaalbare producten, maar ook mensen die een luxe model zoeken zijn in de woonwinkel op hun plaats.

Woonsquare is CBW-erkend en biedt kwaliteitsmeubelen tegen een lage prijs. Doordat de meubelen direct bij de fabrikant worden ingekocht, zijn ze snel leverbaar. Op alle modellen zit een mogelijkheid tot vijf jaar garantie op vlekken en schade. Openingstijden op doordeweekse dagen van 9.30 tot 21.00 uur, op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Op zondag is de winkel altijd gesloten. Woonwinkel Woonsquare, Amsterdamseweg 39B, www.woonsquare.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie