Amersfoort 2014 officieel ingeschreven bij gemeente

4 december 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT- Een delegatie van de nieuwe lokale politieke partij Amersfoort 2014 heeft zich maandag 2 december officieel ingeschreven bij de gemeente. Op het stadhuis hebben twee bestuursleden, Ben Stoelinga en Ted van der Meer, alle benodigde paperassen overhandigd aan vertegenwoordigers van de gemeenten en deze werd in orde bevonden.

Inmiddels heeft de partij naar eigen zeggen grote stappen gemaakt. Er is een infobijeenkomst geweest met Amersfoorters, die naar aanleiding van de presentatie van de partij van hun belangstelling blijk hadden gegeven. De meeting met rond dertig aanwezigen vond vorige week plaats in Leerhotel Het Klooster. Er werd uitleg gegeven over het '14-puntenplan', de overstap van Sieta Koet van GroenLinks naar Amersfoort 2014, de verkiezingscampagne en de samenstelling van de kieslijst.

Na een bespreking in 'vergaderopstelling' vond er nog een nazit plaats waarin veel informatie werd uitgewisseld. Amersfoort 2014-voorzitter Ted van der Meer: ,,Ik vond het een bijzonder interessante ontmoeting. Natuurlijk waren er vragen over Sieta's overstap, maar dat was goed uit te leggen. Wat me verder opviel was dat we met mensen te maken hadden, die allemaal een bepaalde passie voor de stad hebben. Hopelijk houden we hier leden aan over en wellicht ook mensen die op de lijst willen staan."

De partij is te bereiken via info@Amersfoort2014.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie