Hell's Basement terug met Partyraiser

29 november 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De beuker van Amersfoort, hardcorefeest Hell's Basement is een vaste waarde in Podium De Kelder. In december terug met niemand minder dan hardcore grootheid Partyraiser. Het Oliemolenkwartier trilt weer op vrijdag 6 december met Partyraiser, Lunatic en Miss Hysteria, The Beat Controller, Aggresive, Mainstage Maffia en Marlo. Voor de liefhebber een absolute aanrader.

DJ Partyraiser (echte naam: Wesley van Swol) is een Nederlandse dj, die vooral hardcore house, terrorcore en darkcore draait. Hij begon zijn carriere in de jaren negentig en organiseerde meerdere grote hardcorefeesten zoals One Man//Half Machine Project in Amsterdam en Rotterdam. Partyraiser is een grote naam en legende in de hardcorescene van Nederland.

Vaste residents van Hell's Basement zijn Lunatic en Miss Hysteria. Zij bedienen het publiek op harde en duistere sets zoals zij van dit duo gewend zijn. Lunatic en Miss Hysteria zijn actief bij Enzyme Records en werken samen met artiesten als Nosferatu en Ophidian.

Verder op deze editie van Hell's Basement: The Beat Controller (Army Of Hardcore), Aggressive, Mainstage Maffia en Marlo. Het is aan te raden om voor Hell's Basement tickets in de voorverkoop te halen. Dit kan online via www.podiumdekelder.nl, offline via alle Primera winkels en Velvet Music Amersfoort. Kaarten in de voorverkoop zijn goedkoper dan kaarten aan de deur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie