Frédérique Spigt, Bob Fosko en De Toneelmakerij met 'Ontspoord' in de Flint

22 november 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - 'Ontspoord' is een voorstelling met het gevoel van een popconcert. Het is rauw, rafelig muziektheater, waarbij het hart uit de longen wordt gezongen. Frédérique Spigt, Bob Fosko en De Toneelmakerij staan op donderdag 28 november in de Flint.

Welkom in Nergens. Een troosteloos stadje om meteen te vergeten. Ooit hadden de mannen er werk, maar nu onderhouden de vrouwen het gezin. Er wordt maar naar één ding uitgekeken: de trein die om 19.10 uur aankomt. Pace en Dalton wachten daar op het juiste moment om te doen wat niemand durft, om te bewijzen dat ze bestaan. Als de aanstormende trein de hoek om komt, rennen ze er zo hard mogelijk op af om de overkant te halen. Er is geen berm, en elke aarzeling is fataal…

De Toneelmakerij, met Frédérique Spigt en Bob Fosko als gangmakers, kreeg lovende recensies: ,,Jonge acteurs laten crisis vlammen", kopte de Volkskrant. Ook de Theaterkrant was enthousiast: ,,Het komt niet vaak voor dat een publiciteitstekst de spijker op zijn kop slaat, maar 'Ontspoord' is inderdaad rauw, rafelig muziektheater met de adem van een popconcert."

Kaarten voor 'Ontspoord' zijn te bestellen op www.deflint.nl of telefonisch (tel. 033-4229229) van maandag tot en met vrijdag 10.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie