Nieuwe website VVV Amersfoort gelanceerd

22 november 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De VVV Amersfoort heeft vorige week haar nieuwe website gelanceerd. Op het digitale thuis van de Amersfoortse gastheer is de landelijke VVV-huisstijl doorgevoerd; de website heeft daarmee een frissere, meer moderne uitstraling gekregen.

Naast deze grafische koerswijziging, zijn er nog meer veranderingen waarneembaar, vertelt VVV Amersfoort-directeur Paul David Tigelaar. ,,Zo zijn de pagina’s bijvoorbeeld veel overzichtelijker geworden. Ook de agendafunctie is sterk verbeterd. Tot slot is de overgang naar veel beeld en relatief weinig tekst veel meer van deze tijd.” Inhoudelijk gezien verandert er echter weinig. ,,De website is nog steeds de beste uitvalsbasis wanneer je op zoek bent naar actuele informatie en inspiratie over Amersfoort”, belooft Tigelaar.

Partners

VVV Amersfoort is – samen met Tijd voor Amersfoort – altijd op zoek naar partners, organisaties die actief zijn op het gebied van cultuur en vrije tijd. Voor deze organisaties heeft de VVV verschillende partnerpakketten samengesteld, waarmee organisaties optimaal kunnen profiteren van het scala aan promotiemogelijkheden die VVV Amersfoort en Tijd voor Amersfoort tot hun beschikking hebben. Voor meer informatie: marketing@vvvamersfoort.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie