Grote Clubactie en Nefkens zoeken de Clubheld van Amersfoort

29 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Vrijwel alle werkzaamheden binnen clubs, verenigingen en stichtingen in Amersfoort en omgeving worden uitgevoerd door vrijwilligers. In bijna alle gevallen geldt dat ze onmisbaar zijn voor de club. Nederland telt er meer dan drie miljoen. Voor de Grote Clubactie, waarvoor op dit moment ook in Amersfoort loten worden verkocht, zijn vrijwilligers een onmisbare schakel. Samen met Opel dealer Nefkens is de Grote Clubactie daarom op zoek naar de Clubhelden van Nederland.

Wie is binnen de vereniging een échte held? Nooit te lui of te moe, altijd gedreven? Wie heeft dit jaar een bijzondere bijdrage geleverd of verzet al jaren bergen werk? Iemand nomineren kan op www.clubhelden.nl. De Clubheld van Amersfoort en omgeving wordt door Nefkens uitgenodigd voor de exclusieve Clubheldendag bij Feyenoord. Hij of zij maakt bovendien kans gekozen te worden tot provinciale Clubheld en daarna wellicht tot de Clubheld van Nederland 2013. De nationale Clubheld wint een Opel Cascada cabriolet voor een jaar. De actie loopt tot en met 28 november.

Clubactie

De Grote Clubactie heeft in de afgelopen veertig jaar ruim 240.000 clubs geholpen met bijna 230 miljoen euro. Het unieke van de Grote Clubactie is dat 80 procent van de opbrengst direct naar de clubkas gaat, de resterende 20 procent gaat naar onder meer prijzen en de organisatie. Aan de Grote Clubactie nemen dit jaar ruim 6.000 clubs deel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie