Festival I am the City vult line-up aan

30 september 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Tweedaags festival I am the City in Amersfoort vult de line up van het festival verder aan. Nieuwe namen voor het festival zijn Jackson Scott (US), Mojo Fury (IE), Wannabe A Star, De Rooie Neger, Elias Mazian, Hamertje Tik, Bonnefooi en Thud Hola, The Mile High Club (nachtprogramma).

Eerder werden al aangekondigd: Andy Burrows (UK), Great Minds, Mister and Mississippi, Thomas Azier, Slow Magic (US), Gnucci (SWE), Die Anarchistische Abendunterhaltung (BE), The Future's Dust, Taymir, Jett Rebel en Cairo Liberation Front. Kaartverkoop voor passe-partouts en dagtickets is gestart, meer informatie op www.iamthecity.nl.

Ik ben de stad, I am the City, is een nieuw festival op vrijdag 8 en zaterdag 9 november, georganiseerd door Podium De kleder in het Oliemolenkwartier..

Jackson Scott uit North Carolina liet zich inspireren door Syd Barrett, 'godfather van de psychedelica'. De Ierse alternatieve rockband Mojo Fury zorgt voor wat gitaargeweld op het festival. Elias Mazian is onderdeel van het Barre Tijden collectief uit Amersfoort, een house-dj met een diepgewortelde passie voor muziek, hij sluit de zaterdachtnacht af. Hamertje Tik is de ex-drummer van onder meer Kraak en Smaak en produceert een mix van two-step, (broken) beats, UK bass, diepe synths en catchy zanglijnen. Van schlager tot Slayer: De Rooie Neger draait het beste van ieder genre, en blijft rock 'n roll.

The Mile High Club

Met The Mile High Club wordt De Hangar (grote podium in de loods) van het festival omgetoverd tot exclusieve 'above the ground' club. Een stiekem feestje waar de muziek sluimert en de gasten wat op hun geweten hebben. Muziek van de nacht is van de vuige Wannabe A Star, dj en paaldansster. Daarnaast staan twee lokale vinyldraaiers met de juiste instelling op het nachtprogramma: Bonnefooi en Thud Hola (Barre Tijden).

De line-up van I am the City wordt nog verder aangevuld, ook met een artistiek programma.

Kaartverkoop is gestart via www.iamthecity.nl. Voor het festival zijn passe-partouts en dagtickets verkrijgbaar via www.iamthecity.nl of Primera winkels.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie