28 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

Van ieder verkocht kaartje gaat 1 euro naar de Voedselbank

Ieder jaar steunt AMSUP een goed doel. Dit jaar gaat van elk verkocht AMSUP kaartje € 1,- naar de Voedselbank in Amersfoort: Stichting Voedsel Focus Amersfoort. Hun missie is het verminderen van (verborgen) armoede in de regio. AMSUP levert hier graag een bijdrage aan.

Voedselbank in combinatie met cultuur

Mensen die gebruik maken van de Voedselbank zijn vaak verstoken van kunst en cultuur. Maar in de theaters blijven er altijd wel theaterstoelen leeg. Cliënten van de Voedselbank kunnen bij een groeiend aantal theaters last minute terecht voor de onverkochte plaatsen waardoor meer mensen kunnen genieten van cultuur. Ook de Flint bekijkt op dit moment wat zij kan betekenen voor Voedselbank Cultuur en in seizoen 2013 – 2014 wordt bekend gemaakt hoe dit initiatief zich in Amersfoort gaat ontplooien.

Kaarten

Kaarten voor AMSUP, de opening van het culturele seizoen in Amersfoort, kosten 10 euro. Het festival is voor cultuurliefhebbers, jongeren, vaste bezoekers van culturele instellingen en voor nieuwsgierige Amersfoorters. Ze zijn verkrijgbaar bij de Flint, tel. 033 4 229 229, en op www.amsup.nl. Op deze website is van alles te vinden over het programma en de partners van AMSUP.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie