Laat je verrassen!

28 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

Bijzondere acts verrassen op verschillende plekken in het hele gebouw. Het aanbod aan comedy, muziek, opera en poëzie zorgt voor een gevarieerd programma.

Zo laten dichters Ivo de Wijs, Frank van Pamelen en Theo Danes van zich horen met Spot op de Kei, met gedichten die een lichte toon hebben, naar een idee van Guido de Wijs en aangeboden door Bibliotheek Eemland.

Er zijn optredens van het Alexander Beets Quartet, featuring Judith Nijland, gebracht door Rabobank Amersfoort Jazz. Ook verrast het gezelschap Frommermann met tijdloze klasssieke muziek en een mix van humor en melancholie. Holland Opera toont een fragment uit de opera ‘4 Musketiers’. Project Bongo treedt op, een bijdrage van Gluren bij de Buren, en de swingende band KOFFIE, geprogrammeerd door Podium De Kelder, sluit de avond af.

Sfeervolle kampvuurconcerten en Comedycafé

Traditiegetrouw zijn op de binnenplaats van de Flint de kampvuurconcerten, met onder andere Nina June en Elske de Wall. Deze twee singer-songwriters staan in het nieuwe seizoen op de planken in de Flint met hun theatershow.

Nieuw dit seizoen is het Comedycafé in het restaurant, waar top-comedians van zich laten horen, waaronder Greg Shapiro: The American Netherlander.

Geniet van Elske DeWall tijdens de kampvuurconcerten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie