SG Amersfoort completeert selectie

30 juli 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Met het aantrekken van de 22-jarige Amerikaanse Anna Natalizio completeert SG Amersfoort (samenwerkingsverband van waterpolo tussen AZ&PC en De Amer) haar selectie voor het komende seizoen. Natalizio speelde de afgelopen vier jaar voor San Jose University in de ijzersterke Amerikaanse College League. Op deze wijze weet de kersverse eredivisionist de naar New York vertrekkende Anniek Hendriks op te vangen.

De Keistedelingen hebben zich de afgelopen maanden goed geroerd op de transfermarkt. Naast het aantrekken van Natalizio heeft de ambitieuze ploeg van Zvonko Sladic een vijftal andere speelsters aangetrokken, waaronder topspeelster Marlou Slaghuis. Veelzeggend is het besluit van de 19-jarige flankaanvalster Luana Dengler om een aanbod van het Franse LUC Lille naast zich neer te leggen en haar Amersfoortse team trouw te blijven. Zij verkiest daarmee een langer verblijf in Amersfoort boven een Europees avontuur in de LEN Trophy.

Begin augustus starten de trainingen voor de vernieuwde selectie. Verschillende buitenlandse speelsters zullen zich ongeveer een maand later bij de selectie voegen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie