Grand Café 't Filmhuys opent deuren tijdens Gay Pride

29 juli 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Amersfoorters Rolf en Willeke Coenen openen donderdag 1 augustus het nieuwe Grand Café 't Filmhuys in het monumentale pand aan de Groenmarkt 8 in Amersfoort. Met een borrel-, lunch- en culinair fondue- en gourmetzaak voor gezinnen volgt 't Filmhuys het voormalige Filmhuis, Quignon en Copperfield op.

De naam is afgeleid van Het Filmhuis, zoals dat begin 2000 werd opgericht, maar na een aantal jaren van eigenaar veranderde. ,,We willen die sfeer van toen weer terughalen, maar daar uiteraard onze specifieke en nieuwe touch aan geven", aldus Willeke Coenen. ,,Eigenlijk willen we het grand café weer teruggeven aan het Amersfoortse publiek. Want, dat is wat we in Amersfoort lange tijd moesten missen: een horecagelegenheid die ook voor gezinnen aantrekkelijk is. Ik hoop dat we met onze formule hierop goed inhaken. In elk geval openen we daarom op 1 september ons kindercafé."

Op 1 juli werden de Coenens eigenaren van 't Filmhuys. Het streven was om zo snel mogelijk open te gaan. Willeke Coenen: ,,We willen natuurlijk graag optimaal inspelen op de vele evenementen die de stad Amersfoort te bieden heeft. De Gay Night is er daar een van. Dat leek ons een goed moment om de deuren van ons grand café te openen."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie