'Voorjaarsschoonmaak' bij Dierenbeschermingscentrum Amersfoort

22 juni 2013 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Het is volop voorjaar in Amersfoort en ook bij de asielen van de Dierenbescherming is de voorjaarsschoonmaak begonnen. Er moet ruimte gemaakt worden voor de nieuwe kittencollectie en daarom doet de Dierenbescherming, alleen deze maand, 500 bijzondere katten in de aanbieding. De katten worden aangeboden via de webshop ikzoekbaas.nl <http://ikzoekbaas.nl/zoek-asieldieren/katten> en zijn herkenbaar aan het groene stempel 'Bijzonder'.

De Dierenbescherming roept potentiële kattenbezitters op om nu hun slag te slaan bij het Dierenbeschermingscentrum Amersfoort (DBCA). De aanbieding omvat verschillende modellen, van ,,gezellige theemuts" tot ,,praatgrage knuffelkont". Zo heeft het DBCA onder andere de volgende katten in de aanbieding: Sil (10): knuffelaar, sociaal, rustig, Monk (3): lief, gezellig, vrolijk en Gijs (10): enthousiast, gevoelig, lief.

Alle katten uit de aanbieding zijn door een dierenarts gecontroleerd op ziekten en gebreken, ze zijn gecastreerd of gesteriliseerd en gesorteerd op sociale vaardigheden. De ,,kundige medewerkers" van het centrum staan klaar om de potentiële kattenbezitters te adviseren bij hun aankoop en zorgen voor een ,,perfecte match" tussen kat en mens.

De actie '500 bijzondere katten' loopt tot en met 12 juli.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie