Voetbalvereniging CJVV start met werkzaamheden

12 juni 2013 om 00:00 Ondernemend

AMERSFOORT - Voetbalvereniging CJVV die onderdeel uitmaakt van het gebied Park Randenbroek en omgeving, start deze maand met de uitbreiding van het clubgebouw en het vervangen van twee natuurgrasvelden door kunstgrasvelden. De sportvereniging wil zo ver mogelijk klaar zijn met de werkzaamheden aan de velden als het nieuwe seizoen weer begint.

Voor de werkzaamheden zijn de noodzakelijke vergunningen verleend en de procedures afgerond. Voor de uitbreiding van het clubgebouw van CJVV moeten elf bomen worden gekapt en voor de vervanging van de velden moeten twee bomen worden gekapt. Voor de werkzaamheden is het nodig een bouwweg aan te leggen om materialen aan te kunnen voeren. Over de route van de bouwweg is nog overleg met CJVV. Naar alle waarschijnlijkheid zal de weg door het Park gaan. Dit wordt zo voorzichtig mogelijk gedaan. Nadat de werkzaamheden zijn afgerond, wordt de schade die is ontstaan hersteld.

In het parkgedeelte wordt verder gegaan met de werkzaamheden in de voormalige moestuin, met de aanleg van de fundatie voor de nieuwe brug en met de aanleg van wandelpaden in het zuidelijk gedeelte van het park.

Ook in de toekomstige dahliatuin op Metgensbleek krijgen de wandelpaden steeds meer hun definitieve vorm. Er komt een funderingslaag op de paden om later de verharding te kunnen aanbrengen. Daarnaast worden de braakliggende terreinen ingezaaid met een groenmengsel.

In het gebied langs de Heiligenbergerbeek en de sportstrook wordt vooral gewerkt aan de aanleg en de vervanging van bruggen over de beek. Andere werkzaamheden in het gebied zijn: het afvoeren van puin van de oude toegangsweg naar het volkstuinencomplex en het herinrichten en uitbreiden van de parkeerplaats van AFC Quick.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie