0-1 Charles van Ligten, 0-2 Rick Andeweg, 1-2 Terence Vliet, 2-2 Mark van Vulpen, 3-2 Mark van Vulpen

28 april 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - In een wedstrijd met twee totaal verschillende speelhelften zag DEV een 0-2 voorspong ombuigen in een 3-2 eindstand. Voor beide ploegen stond er nog wel wat het spel. VOP heeft nog volop kans op promotie en DEV had nog zicht op het spelen van de nacompetitie. DEV kwam de eerste 20 minuten behoorlijk onder druk te staan door een agressief spelend VOP. In de laatste 25 minuten kenterde de wedstrijd en was het DEV dat het beste van het spel had. VOP werd teruggedrongen in de verdediging wat in de 35e minuut resulteerde in een treffer van vleugelspeler Charles van Ligten. Alhoewel VOP na rust sterk van start ging en dichtbij de gelijkmaker was, kreeg het de kous op de kop door een treffer van Rick Andeweg die daarmee DEV op een 0-2 voorsprong zette. Maar vervolgens was het de beurt aan VOP dat binnen 10 minuten de 0-2 achterstand wist om te buigen in een 2-2 tussenstand. DEV werd vervolgens onder druk gehouden door een sterk spelend VOP en moest in de 70e minuut toezien hoe de thuisploeg de 3-2 binnenschoot. Een verdiende overwinning voor de Amersfoorters die met nog een wedstrijd te gaan promotie in eigen hand hebben.