Poppentheater Cassiopeia in de voorjaarsvakantie

11 februari 2010 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT – In de voorjaarsvakantie speelt Poppentheater Cassiopeia extra voorstellingen en is gastspeler bij Poppentheater Toermalijn.

Op zaterdag 20 februari dinsdag 23 februari en donderdag 25 februari is om 14.30 uur de voorstelling ‘Irja de piratendochter’ te zien bij de Instee aan de Zuidsingel 45A. Deze voorstelling gaat over een piratenmeisje die maar wat graag prinses zou willen zijn. Ze probeert samen met haar papegaai Rocco de piraten, die het op de schat van haar vader gemunt hebben, van het eiland te houden. Dan spoelt er een meisje aan met kroon op haar hoofd en mooie jurk aan.

Op woensdag 24 februari is Cassiopeia te gast bij Poppentheater Toermalijn. Dan is ‘Pelle past op’ te zien. Over een trollenjongen die op zijn zusje moet passen maar, toch liever gaat voetballen. Meer informatie bij theatertoermalijn.nl

Beide voorstellingen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar. De kaarten kosten 6 euro per persoon, inclusief een glas limonade voor de kinderen. Reserveren kan via poppentheatercassiopeia.nl of 0334657206.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie