Jezelf zijn bij Studio Zon en Fit

3 februari 2010 om 00:00 Nieuws

Marjolein wijdt het succes van haar Studio aan het feit dat veel vrouwen zich lekkerder voelen wanneer zij met enkel dames kunnen sporten omdat zij zich vaak, geheel onterecht, onzeker kunnen voelen over hun lichaam wanneer zij in bijzijn van mannen sporten. ,,Wij willen dat vrouwen zich ‘zeker’ voelen, in een ongedwongen sfeer, gezellig en vertrouwd. Hier kan je helemaal jezelf zijn, dat spreekt veel vrouwen aan. Neem het hippe Zumba, dat gaat veel sportsters te snel en zij haken dan noodgedwongen af. Om deze dames de gelegenheid te geven toch de Zumbasfeer te laten ervaren, starten we in februari met Zumba Freestyle. Nog steeds Zumba maar het tempo van deze les ligt lager en de pasjes zijn eenvoudiger. In het voorjaar introduceren wij vanuit Amerika ‘Standing Pilates’ waarin staand veel houding- en spierversterkende oefeningen worden gedaan in combinatie met oefeningen op de mat. Een andere succesfactor van onze Studio is dat we de groepslessen aanpassen aan het niveau van de deelneemsters en dat je hier altijd onder ‘begeleidend oog’ sport.”

AMERSFOORT - De unieke vrouwensportstudio in Amersfoort Studio Zon en Fit is al zeventien jaar een begrip voor vrouwen. Drieënhalf jaar geleden verhuisden eigenaresse Marjolein en haar instructrices naar haar huidige locatie, winkelcentrum Emiclaer. ,,Wij groeien bijna weer uit onze huisvesting maar verhuizen wil ik niet, juist omdat ik graag iedereen die hier binnenkomt nog bij naam wil kunnen begroeten!’’

Sinds 2009 heeft Studio Zon en Fit een voedingsadviseuse in huis. ,,JUMP (Jouw Unieke Meet Programma) voedingsadviseuse Claudia Laporte van Food First begeleidt met succes onze leden. Nieuw is het doeltreffende circuit trainingsprogramma met voedingsadvies. Een programma waarin je in groepsverband sport en deelneemt aan voeding- & lifestyle coaching. JUMP met onder andere de mogelijkheid tot uitvoeren van een bloedanalyse. Uniek is ook de sportvast kuur waarin vetverbranding beter op gang gebracht wordt, een metabolische switch van suiker- naar een vetverbranding”, aldus Marjolein.

Naast alle eerder genoemde activiteiten en programma’s hoopt Marjolein dit jaar nog met HotStone massage en nagelstyling te starten onder het motto: ‘Alles voor de vrouw binnen Studio Zon en Fit’. Marjolein: ,,De zon binnen onze Studio zijn ‘wij’ met de zonnebanken en een gezichtsbruiner, voor mannen én vrouwen. Zonnen onder een zonnebank is beslist niet slechter dan zonnen in de echte zon. Eigenlijk is het beter, want bij onze zonnebanken is de Europese UV-norm op een veilige hoogte ingesteld.”

u Studio Zon en Fit, De Beurs 16, 033-455 23 35, www.zonenfit.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie