Zoeken naar passie met CinPassion

23 december 2009 om 00:00 Nieuws

In CinPassion heeft Boersma haar sportieve verleden dus gecombineerd met het geestelijke, ze geeft er les in onder andere yoga en pilates maar helpt mensen ook om hun leven in een rustiger vaarwater te brengen. Boersma: ,,Je kunt hier natuurlijk alleen pilates en yoga volgen of voor massages komen, maar vaak maken deze vormen deel uit van een breder coachingsplan.” Dat coachen is in feite de passie van Cindy Boersma zelf. Elk coachingstraject start met een intakegesprek. ,,Tijdens dat gesprek inventariseer ik de mogelijkheden van mijn cliënt. Is het een persoon die fysiek aan de slag moet of kan ik veel bereiken met Reiki of wellicht met een body drum release. Ik werk altijd vanuit de holistische visie waarin een klacht, symptoom of ziekte gezien wordt als een door het lichaam gegeven signaal van een verstoorde harmonie. In de coaching wordt niet alleen gepraat. Naar behoefte werken we met body reading, body check, body drum release, differentiële, autogene, emotionele en spirituele ontspanning, ademhalingstechnieken, yoga-oefeningen, Reiki en/of voedingsadvies. ”

AMERSFOORT - Sinds een paar weken heeft Amersfoort er een centrum voor wellness en zelfbewustzijn bij: CinPassion. Aan de oorsprong ervan ligt de ervaring en passie van niemand minder dan Cindy Boersma. In het verleden was zij jarenlang trainer en coach bij Boersma Sport. ,,Ik geloof in de eenheid van lichaam en geest”, zegt Cindy. ,,Wanneer je goed voor je lichaam zorgt dan volgt je geest als vanzelf en visa versa. In CinPassion breng ik daarom lichaam en geest op een natuurlijke manier samen.”

,,Bij het coachen probeer ik mensen hun passie te laten ontdekken: waar ga je écht voor? Er staat vandaag de dag best veel druk op je. Een drukke baan, kinderen, dat gaat op een gegeven moment wringen. De mensen die met mij een coachingstraject ingaan zijn op zoek naar meer rust, persoonlijke ontwikkeling en naar balans. Voor iedere cliënt maak ik een persoonlijk plan, daarin combineer ik verschillende tools, voor de een werkt het wanneer je veel lichamelijke inspanning in dat plan verwerkt, voor de ander is juist een ontspannende massage veel beter.”

,,Iemand die hier voor een coachingstraject komt, weet zelf allang wat goed voor hem of haar is. Het enige wat ik doe is de juiste vragen stellen waardoor ik een bewustwordingsproces in gang zet. Natuurlijk, ik zou ook antwoorden kunnen geven, maar oplossingen die uit iemand zelf komen, geven genoeg impact voor een veranderingsproces. Het gaat erom dat je doelen gaat formuleren en gaat handelen om deze doelen te bereiken.”

u CinPassion, Praktijk voor welzijn, ontspanning, bewustwording en balans, Nijverheidsweg Noord 130-9, 06-20544537, cindy@cinpassion.nl, www.cinpassion.nl, www.cindyboersma.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie