1-0 Mohamed Amadour; 2-0 Hamze el Harake; 2-1 Jacco Engelsman; 3-1 Jamal Belakhdar

2 december 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Derdeklasser Quick kan na de winst (3-1) op hekkensluiter Baarn weer wat ruimer ademhalen. De zege van de formatie van trainer Sijtze Wobbes kwam zondag vrij gemakkelijk tot stand. Alleen na de tegentreffer van de bezoekers, kort na het begin van de tweede helft, moesten de Amersfoorters even op hun tellen passen.

Quick kwam goed uit de startblokken. Al na een minuut of drie vond Mohamed Amadour het net van de tegenpartij: 1-0. Daarna dreigde het even mis te gaan toen Rachid Oujama met een rode kaart (twee keer geel)de kleedkamer moest opzoeken. Baarn profiteerde daar niet van en moest op slag van rust zelfs een tweede tegentreffer incasseren. Hamze el Harake bezorgde de thuisploeg een 2-0 voorsprong.

Baarn antwoordde twee minuten na de pauze via Jacco Engelsman: 2-1. Daarna kreeg Quick met een man minder de beste kansen maar was het alleen Jamal Belakhdar die in de 71e minuut tot scoren kwam: 3-1. Met een rode kaart (twee keer geel) haalde ook een speler van Baarn (Ludo van Dieren) het einde van de wedstrijd niet.