1-1 Khalid Said

4 november 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Het missen van veel kansen heeft derdeklasser Quick zondag de winst gekost in de thuiswedstrijd tegen Maarssen. Met een 1-3 nederlaag op eigen veld verlieten de Amersfoorters het fraaie kunstgrasveld op sportpark Dorrestein.

Vooral in de eerste helft liet de afwerking van de thuisclub te wensen over. Met een flinke voorsprong had Quick de rust in moeten gaan maar dat werd door de ploeg van trainer Sijtze Wobbes niet gerealiseerd. De bezoekers scoorden in het eerste bedrijf wel: 0-1.

In de tweede helft was winst voor Quick nog mogelijk, zeker toen de thuisclub na een kwartier op gelijke hoogte met de gasten kwam. Khalid Said zorgde vanaf elf meter voor de gelijkmaker: 1-1.

Quick wist daarna niet door te drukken en moest zelfs twee doelpunten incasseren: 1-3. Na die treffers was Quick nog één keer dichtbij een treffer. Mohammed Amadour zag de bal uit een vrije trap echter op de lat belanden.