1-1 Berry Peeters

4 november 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - De Posthoorn mag Berry Peeters wel dankbaar zijn. De aanvaller zorgde er zaterdag in het thuisduel tegen DOSC voor dat de Amersfoorters niet met lege handen van het veld moesten stappen. Twee minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde Peeters met een kopbal de gelijkmaker: 1-1.

De Posthoorn startte op de Bokkeduinen slecht. De formatie van trainer Rob Snijders kreeg pas na een kwartier wat meer vat op het spel van de bezoekers. Tot de rust zagen de toeschouwers een gelijkwaardige strijd met weinig kansen voor beide partijen. De 0-0 tussenstand was dan ook niet verwonderlijk.

Ook na de pauze kwam de thuisclub niet goed uit de startblokken. DOSC was de betere ploeg in de beginfase van het tweede bedrijf en nam ook een voorsprong. Na een afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel in de 55e minuut was het vijf minuten later wel raak. Dit keer floot de scheidsrechter niet toen een speler van DOSC buitenspel stond. De ploeg uit Den Dolder profiteerde daarvan: 0-1.