1-1 Mark Pot

30 september 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Quick is er zondag op Dorrestein niet in geslaagd SMVC Fair Play, de koploper in de derde klasse, pootje te lichten. Na zeker niet slecht te hebben gespeeld, moesten de Amersfoorters met een 1-3 nederlaag genoegen nemen.

Na een moeizaam begin wat in een 0-1 achterstand resulteerde, trok Quick het spel naar zich toe. De beloning in de vorm van een doelpunt bleef niet lang uit. Halverwege de eerste helft was Mark Pot als vanouds in de voorste linie te vinden toen Quick een hoekschop mocht nemen. De verdediger was de Hilversumse verdediging met een rake kopbal te snel af: 1-1. Daarna verzuimde de thuisclub een aantal kansen te benutten.

In de tweede helft zagen de toeschouwers hetzelfde spelbeeld. Quick bleef de betere ploeg maar kon het overwicht niet in de score tot uitdrukking brengen. De bezoekers mochten niet klagen, zeker niet met enkele discutabele beslissingen van de scheidsrechter. Daardoor kregen de gasten de kans uit een strafschop op voorsprong te komen en in de slotfase nog een keer te scoren: 1-3. Quick’er Ismael Amine haalde door een rode kaart het einde van de wedstrijd niet.