Salon Finishing Touch breidt uit

23 september 2009 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Nicole Peek heeft het aanbod in haar nagelstudio de laatste tijd flink uitgebreid. Eigenlijk is woord nagelstudio niet meer van toepassing op Peek’s salon Finishing Touch in Schothorst. Het zetten van hairextensions, het aanbrengen van permanente make-up, de verkoop en begeleiding van het Cambridge dieet en het definitief ontharen én nagels zijn de behandelingen die Finishing Touch in huis heeft.

Voor wie niet kan wachten op een volle bos krullen of een superlange haardos, zijn hairextensions ideaal. Bij Finishing Touch worden extensions van onder andere So. Cap, Balmain en Indian Gold gebruikt. ,,Lang haar is nu voor iedereen mogelijk. De kwaliteit van de hedendaagse extensies zijn stukken beter dan die van een paar jaar geleden. De meeste zijn niet van echt haar te onderscheiden. En vaak kun je ze ook gewoon verven. Duur is het niet, de extensions van bijvoorbeeld Indian Gold kosten nog geen vier euro en dat is inclusief inzetten.”

De IPL onthaartechnieken zijn immens populair. Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en vaak lastig ritueel. Nicole: “Met de Medcos IPL is al die ellende verleden tijd. In ongeveer acht tot tien behandelingen verdwijnt de ongewenste haargroei definitief, veilig, snel en vooral pijnloos. Medcos is niet geschikt voor een donkere huid of hele lichtblonde haartjes. Naast het definitief verwijderen van ongewenste haargroei zijn ook andere indicaties als acne, couperose, Spider naevi (een huidafwijking van kleine bloedvaatjes uit een centraal punt, red.) en huidveroudering effectief te behandelen met het gepulseerde licht van de IPL. Vooral de behandeling van huidveroudering is erg populair met goede resultaten.”

Als geen enkel dieet helpt dan brengt het Cambridge dieet uitkomst. ,,Cambridge dieet is een totaal dieet. Dat wil zeggen dat dat je drie maaltijdvervangers per dag gebruikt en daarnaast alleen koffie, thee en water mag drinken. Zo vliegen de kilo’s er af, natuurlijk is het de kunst om daarna je gewicht op peil te houden. Daar zorg ik dan voor, ik ben de coach waar op de afvallers terug kunnen vallen voor advies en begeleiding.”

Permanente make-up is niet alleen mooi soms is het ook noodzaak. ,,Voor mensen die na een chemo al hun gezichtshaar verloren zijn, is het vaak zo waardevol om er weer goed uit te zien en met permanente make-up is dat mogelijk. Eyeliners, wenkbrauwen, lipcontouren er is veel mogelijk, je geeft een gezicht vaak zoveel expressie, echt ongelofelijk.”

u Finishing Touch, Pieter Stastokerf 1, telefoon 06-41177484.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie