Klussenier, specialist in alles

16 september 2009 om 00:00 Nieuws

,,Zo ben ik onder andere erkend Velux-installateur. Klanten kunnen me rechtstreeks benaderen voor een Velux-klus maar ook via de Proflinksite van Velux zelf. Vooral dat laatste is toch wel een teken van vertrouwen. Wanneer een zo grote speler en kwaliteitsmerk je erkent als professional.”

AMERSFOORT - Veelzijdigheid, vakmanschap, vertrouwd en kwaliteit vier steekwoorden waaraan iedere Klussenier moet voldoen. Dat geldt zeker voor Klussenier John van der Velde. Hij is van alle markten thuis toch heeft hij, net als ieder mens, een speciale voorliefde. Bij John is dat de CV-installatie. ,,Het lijkt wel of klanten wéten dat je het CV-vak van haver tot gort kent, want ik word verbazend vaak gebeld voor een CV-klus”, lacht hij. ,,Maar begrijp me goed, ik doe alle klussen en ben goed in alle klussen.”

Van der Velde levert alle merken CV-ketels maar dealer is hij van Bosch. ,,Je kunt bij mij elke ketel bestellen die er bestaat. Het maakt niet uit welk merk. Ik kom wel altijd bij de klant thuis kijken en geef dan advies. Het ene huis is het andere niet, de ene mens leeft anders dan de andere en iedereen stelt zijn eigen eisen aan het comfort. Er is, kortom veel te wensen en gelukkig op ketelgebied ook veel te kiezen. Maar je moet die keuze weloverwogen maken want een nieuwe ketel schaf je niet ieder jaar aan.”

De voorkeur voor Bosch komt niet uit de lucht vallen. ,,Ik heb gewoon het meeste met Bosch. Ik werk al jarenlang met ontzettend veel plezier met dat merk. Bosch heeft een ontzettend groot assortiment en is weinig storingsgevoelig. Als Klussenier ga ik voor kwaliteit en dan komt Bosch automatisch in beeld.”

Een CV-ketel is een kostbaar bezit. Omdat onderhoudsbeurten de levensduur aanzienlijk verlengen biedt Van der Velde zijn klanten een tweetal onderhoudscontracten aan. ,,Onderhoud is essentieel voor een ketel. Het verlengt niet alleen de levensduur, maar is daarnaast goed voor de portemonnee en het milieu. Een goed onderhouden ketel heeft nu eenmaal een beter rendement dan een verwaarloosde. Ik laat mijn klanten kiezen uit twee opties, de eerste is een eenmalige onderhoudsbeurt. Voor een vaste prijs van 55 euro maak ik dan alleen de ketel schoon. Het tweede abonnement is een echt service abonnement. Voor 88 euro per jaar ben je geabonneerd op mijn storingsdienst, dan sta ik zeven dagen in de week klaar en worden storingen zoveel mogelijk binnen 24 uur opgelost. Daarbij hoort dan ook nog eens een jaarlijkse schoonmaakbeurt. Zo ben je altijd optimaal verzekerd van een goed werkend CV systeem.”

De Klussenier

John van der Velde

Geallieerdenstraat 19

3815 NL Amersfoort

033-476 62 57

06-50 91 53 26

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie