Veenendaal voor ieders feest

2 september 2009 om 00:00 Nieuws

,,We organiseren en cateren partijen voor particulieren en ondernemingen. In het eerste geval zijn dat vaak verjaardagen, jubilea of bruiloften, voor de zakelijke markt zijn het personeelsfeesten en evenementen. We hebben een groot aantal mobiele cateringmodules in huis van een poffertjeskraam, een Brusselse wafelkraam tot een Sushibar. Daarnaast doen we nog aan het zogenaamde infracatering, dat betekent dat we met een rijdend bedrijfsrestaurant ter plaatse komen. Wij verzorgen daarmee bijvoorbeeld de maaltijden voor Pro Rail bij werk aan het spoor.”

AMERSFOORT - De familie Veenendaal heeft het cateren uitgevonden. Vijfendertig jaar geleden startten de ouders van Timo en Danny Veenendaal met een eenvoudige salade aan huis. Nu huisvest het imposante bedrijfspand aan de rand van Vathorst Veenendaal Horeca-Totaal. ,,Wij werken voor iedereen of je nu een eenvoudig koud buffet in je eigen tuin wilt of een luxe feest op een bijzondere locatie. Wij trekken nergens onze neus voor op maar deinzen ook nergens voor terug”, aldus Veenendaal.

Veenendaal heeft alles in eigen beheer en hoeft bijna nooit iets in te huren. Daarom kan dat de onderneming een scherpe prijs aanbieden. ,,Onze prijs zit aan de onderkant en dat maakt in deze tijd net het verschil. Neem bijvoorbeeld ons concept Casino Entertainment. Daarmee timmeren we internationaal aan de weg. Er komen boekingen uit de hele Benelux en Duitsland. Dat ligt aan de uitgebreidheid van het concept maar zeker ook aan de prijsstelling. Wij hebben niet alleen alle spullen zelf, ook de croupiers zijn bij ons in dienst. Alles onder één dak dat betekent geen extra kosten voor externe partijen en dus geen extra kosten voor de klant.”

Catering is en blijft het hart van de onderneming. ,,De cateringmogelijkheden zijn nagenoeg onbegrensd, koffietafels, diner en dessertbuffetten of een wijnproeverij alles is mogelijk. Wij hebben de hele wereldkeuken in huis”, vertelt Veenendaal: ,,We zijn bijzonder sterk in de buitenlandse buffetten: Italiaans, Amerikaans, Thais of Chinees. We passen het buffet aan aan het thema van het feest en aan de smaak van de gasten. Niets is te moeilijk.”

Themafeesten worden door de eigen creatieve crew ‘in elkaar gedraaid’. ,,Zij bedenken het en gooien het vervolgens over de schutting van de makers”, lacht Veenendaal, ,,natuurlijk we hebben een aantal standaardfeesten op de plank liggen. Maar echt, in 99 van de 100 gevallen wordt een standaardfeest toch weer helemaal op de maat van de klant aangepast.”

u Veenendaal Catering & Partyverhuur, Euroweg 41, telefoon 033-4768459, fax 033-4722465, info@veenendaalcatering.nl, www.veenendaalcatering.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie